Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yuyao Yuhai Livestock Machinery Technology Co.,Ltd

De verkoper van Nice, aardige producten.

—— Jorge van Chili

goede

—— Alice van Amerika

Ik ben online Chatten Nu

Yuyao Yuhai Livestock Machinery Technology Co.,Ltd

1 2 3 4
Yuyao Yuhai Livestock Machinery Technology Co.,Ltd Yuyao Yuhai Livestock Machinery Technology Co.,Ltd Yuyao Yuhai Livestock Machinery Technology Co.,Ltd Yuyao Yuhai Livestock Machinery Technology Co.,Ltd
Bedrijfsinformatie apparatuur productielijn tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Jaarlijkse omzet : 3500000-4000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 60% - 70%
Location: China

Het Vee van Yuyaoyuhai en de Technologieco. van Veeteeltmachines, Ltd worden gevestigd in Yuyao-Stad, die van de reputatie van „Vormgemeente“ en „Plastic Stad“ in het midden van Ningxia-Vlakte in oostelijke Zhejiang geniet. Het oosten van de haven van Ningbo Beilun, zuiden van Snelweg hangzhou-Ningbo en de spoorweg van Xiao Yong, ten westen van Hangzhou-Baai, het noorden van de Hangzhou-Baaibrug slechts tien minuten vanaf de de Luchthavenluchthaven van Ningbo Lishe ongeveer 30 km. Het overzees, land, lucht, ijzervervoer is zeer geschikt.
Het bedrijf hoofdzakelijk onderzoek en de ontwikkeling en de verwerking allerlei vee leveren en machines en materiaal, de toebehoren van veeteeltproducten. Bijvoorbeeld: diverse soorten borstinzameling, een verscheidenheid van afleidingsactiemeter, impuls pulserend, elektrische impuls, dierlijke drinkwaterkom, het dierlijke voeden met melkvaten, badkoppen en multifunctionele digitale voetreeksen en de toebehoren van roestvrij staalproducten. Producten voor binnenlandse en buitenlandse markten, die naar de rest van de wereld worden uitgevoerd.
Sinds de totstandbrenging van het Bedrijf, om de „kwaliteit eerst, de gebruikers eerst“ kwaliteit en de collectieve doeleinden na te streven, en bepleiten „onafhankelijke innovatie“ R&D geest. Met uitstekende kwaliteit, de goede dienst, keert de redelijke prijzen oprechte dienst de meerderheid van nieuwe en oude klanten terug.
Nu, heeft het bedrijf de nieuwe firmanaam goedgekeurd: Van het veemachines van Yuhai van de Yuyaostad de Technologieco., Ltd, de meerderheid van klanten beter om te onderhouden vertrouwt op. Op dit punt, heet het bedrijf u welkom nieuwe en oude klantenvraag, brief, om in kaart te brengen, steekproefverwerking, en is bereid samen met collega's om zich bij handen aan te sluiten samen, en toen innovatie en glorie werken.

Contactgegevens
Yuyao Yuhai Livestock Machinery Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Yu

Tel.: 86-13008937408

Fax: 86-0574-62939506

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)